Openhaarden op maat

Bij het kiezen van de juiste haard is het belangrijk te bedenken wat u van de haard verwacht. Veel mensen zijn nog steeds fan van de unieke sfeer die een houthaard met zich meebrengt, gaande van de gezellige warmte tot de aangename geur. Hebt u niet de mogelijkheid om te werken met rookkanalen, wees niet getreurd ook hiervoor hebben wij mogelijkheden in ons gamma.

Gashaard

Heb je deze enkel nodig voor de gezelligheid of moet deze de hele ruimte met gemak verwarmen? De gashaarden zijn voorzien met verschillende standen, zo kan u naast de hoogte van de vlammen ook vaak de ECO stand inschakelen om het verbruik te verminderen. Bent u op zoek naar een gashaard die uw volledige ruimte met gemak kan verwarmen dan kijkt u best uit naar een toestel met ventilator, deze zorgt ervoor dat de warmte sneller verspreid wordt.

Houthaard

Veel mensen zijn nog steeds fan van de unieke sfeer die een houthaard met zich meebrengt, gaande van de gezellige warmte tot de aangename geur. Bij de houthaarden hebt u tegenwoordig de keuze tussen de hout cassette en de liftdeur haard, deze kan u ook vinden in hoek of driezijdige modellen. In de nieuwbouwwoningen heeft u steeds verse lucht nodig van buiten voor het branden van de haard, dit heet een gesloten verbranding. In tegenstelling met vroeger gaat de haard op deze manier zijn verbrandingslucht niet meer ontnemen uit de kamer.

Haard zonder rookkanaal

Hebt u niet de mogelijkheid om te werken met rookkanalen, wees niet getreurd ook hiervoor hebben wij mogelijkheden in ons gamma. Is de haard niet bedoeld om warmte af te geven maar voornamelijk om sfeer te brengen dan kan u kiezen voor een elektrische haard, deze zorgt voor een realistisch vuurbeeld door middel van een projectie of waterdamp en heeft enkel een stopcontact nodig om te kunnen functioneren. Bent u meer op zoek naar een haard met echte vlammen dan kiest u best voor een bio ethanol haard, deze geeft naast gezelligheid ook warmte.

3D ontwerp

Hebt u een bepaald idee in uw hoofd maar kan u zich niet voorstellen hoe dit eruit zal zien in uw woning? Wij maken een 3D ontwerp van de ruimte met het ontwerp dat u wenst, zo krijgt u een beter zicht op het te verwachten resultaat.

Afwerking

Nood aan extra opbergruimte in uw woning? Er kunnen verschillende soorten kasten in de haardwand worden voorzien, van schuifwanden, kolomkasten, klapdeuren tot open nissen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, zo heeft u ook de keuze uit verschillende materialen voor de afwerking. Alles wordt op maat gemaakt zodat er aan uw wensen kan worden voldaan.

Plaatsingsdienst

Wij plaatsen uw haard volgens de regels van de kunst. Wil u een volledig afgewerkt haardwand waar u zelf niks meer aan hoeft te doen? Wij werken alles voor u af van A tot Z.

Benieuwd naar onze realisaties?

Schouwen Van Damme
Brusselsesteenweg 678
9050 Gentbrugge
Vind ons ook op