Retourbeleid

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Het bedrag van deze kosten is afhankelijk van de keuze van vervoerder, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gekozen vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schouwenvandamme.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? U kunt hiervoor contact opnemen met info@schouwenvandamme.be. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Deze kosten zijn afhankelijk van de keuze van vervoerder, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gekozen vervoerder.
 
Vragen?

Als u vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op via:
 
09 230 28 00
info@schouwenvandamme.be

Schouwen Van Damme
Brusselsesteenweg 678
9050 Gentbrugge
Vind ons ook op