Blog

Exclusieve ontwerpen

2022/11/01

Een mooie haardwand; daar gaan we voor !

Terug

Bij Van Damme zijn w al jaren gespecialiseerd in het zelf ontwerpen en creëren van mooie, klasse volle haardwanden.

Deze hebben altijd een uniek en persoonlijk karakter, waardoor je er jarenlang van kan genieten. Elke creatie is zowel functioneel als esthetisch.

Deze wordt zeker de ‘eyecatcher’ van jouw interieur !

Vanaf het begin wordt je bijgestaan door onze interieur architecten in het maken van jullie keuzes.

Er wordt aandachtig geluisterd naar jullie wensen en aan de hand daarvan zal er voor jullie een passend ontwerp worden gemaakt. Na het bespreken en eventueel aanpassen hiervan krijgen jullie een sluitende offerte. Bij Van Damme krijgt je van bij de start jouw definitieve prijs; dus geen verrassingen achteraf.

Na bestelling zal de realisatie ervan beginnen in onze atelier, waar we zowel de kasten, natuursteen, … zelf verwerken met professionele machines.

Jouw project wordt tot in de puntjes afgewerkt door onze eigen vakmensen !

 

Brengt warmte, sfeer en gezelligheid in huis.

  • Dit alles kunnen wij creëren met zowel een houthaard, gashaard, elektrische haard of eentje met Bio ethanol. Afhankelijk van het gekozen haardtype gaan we jouw haardwand perfect uitwerken; het moet niet alleen mooi zijn, maar vooral ook veilig! Door onze vakkundige kennis en creativiteit gaan wij beide perfect combineren tot een prachtig geheel.
  • Op die manier zal je kunnen genieten van een warme en gezellige thuis voor jezelf en het hele gezin.

 

Bij ons geniet je van een warme, hartelijke ontvangst van zodra je binnenstapt. Dus je zal de warmte al ervaren vanaf het moment dat je onze showroom binnen komt.

Geeft jouw interieur een nieuw leven.

Een haard is het centrale punt in jouw living. Hiermee staat of valt jouw interieur.

Van Damme kan elke woning, zowel nieuwbouw als bestaand, veranderen naar een plek waar het leuk en gezellig vertoeven is. We gaan jouw living een upgrade bezorgen.

Daarvoor gaan we voor u een prachtig 3D ontwerp maken, zodat je heel goed kan ervaren hoe het er straks bij jullie zal uitzien. Niet alleen da haard, maar ook eventuele verlichting en kasten op maat komen aan bod.

Vanuit het uiteindelijk gekozen ontwerp, gaan we alles verder uitwerken, uittekenen en tenslotte plaatsen.

We gaan voor jou tot het uiterste om jouw interieur nieuw leven te geven!

Creëert rust in jouw interieur

 

In deze hectische tijden is het belangrijk om thuis te komen en rust te vinden in jouw interieur.

Daar werken wij volop aan mee door het ontwerpen van een prachtige haardwand die de grote blikvanger zal zijn van jouw interieur.

Onze binnenhuisarchitecten zullen er alles aan doen om jouw ruimte optimaal te benutten. Niet alleen met een haard, maar ook met de nodige kastruimtes errond, indien gewenst.

Zij zorgen voor een totaalplaatje dat tot in de puntjes is afgewerkt!

Weerspiegelt jouw gevoelens in jouw interieur

 

Het is va essentieel belang om je goed te voelen in jouw interieur.

Daarom gaan onze ervaren mensen heel goed luisteren naar wat jullie gevoelens en wensen zijn en die optimaal  verwerken in een unieke haardwand.

Een ontwerp wordt gemaakt en samen besproken en indien nodig aangepast naar jullie bijkomende wensen. Op die manier komen we samen tot een ‘pareltje’ van een haardwand.

Samen gaan we op zoek naar de gepaste materialen, die zowel aan jullie wensen als aan jullie budget voldoen. Jullie weten vooraf precies wat de prijs voor het afgewerkte project zal zijn. Dus achteraf geen verrassingen meer!

 

 

Kortom bij schouwen Van Damme staan de klant en zijn wensen zijn centraal in het creëren van een uniek en warm concept.


Voor meer informatie over Exclusieve ontwerpen

Deel dit op

Benieuwd naar onze realisaties?

Schouwen Van Damme
Brusselsesteenweg 678
9050 Gentbrugge
Vind ons ook op