Blog

Tuinhaarden

2022/08/01

Hou jij ook zo van zomerse avonden? Jammer genoeg kunnen we hier in ons klimaat daar niet zo vaak van genieten. Met een buitenhaard  breng je de gezelligheid van een echte haard naar je terras of tuin.

Terug

Gezellige zomeravonden

Hou jij ook zo van zomerse avonden? Jammer genoeg kunnen we hier in ons klimaat daar niet zo vaak van genieten. Met een buitenhaard  breng je de gezelligheid van een echte haard naar

je terras of tuin. Zo kan je extra lang genieten van warme zomeravonden.

Gas, hout of bio-ethanol

Buitenhaarden zijn er in verschillende uitvoeringen en zijn zowel met hout, gas of bio-ethanol als brandstof te verkrijgen. Terwijl hout voor veel sfeer en authenticiteit zorgt door de geur en het zachte geknetter,

is er bij gashaarden en bio-ethanol natuurlijk ook het gebruiksgemak dat meespeelt. Met een simpele druk op een knop kan je onmiddellijk genieten van gezellige avonden.

Vrijstaand of inbouw

Er is een ruimte keuze in vrijstaande buitenhaarden, maar ook inbouw is zeker mogelijk. Zo kan u perfect een mooie haard integreren in het ontwerp van uw poolhouse of overdekt terras. De opties zijn bijna onbeperkt, en dit geeft een extra meerwaarde aan uw huis waar u nog vaak van zal kunnen genieten.

Nieuwsgierig?

In onze showroom zijn diverse tuinhaarden te bezichtigen. Kom zeker eens langs om deze te bewonderen. Wij helpen u bij een bezoek graag verder en kijken samen naar wat in uw tuin mogelijk is.

Graag tot binnenkort!


Voor Tuinhaarden

Deel dit op

Benieuwd naar onze realisaties?

Schouwen Van Damme
Brusselsesteenweg 678
9050 Gentbrugge
Vind ons ook op